Zet in op neuro
1000 boeketten voor MSA

Hello Fred bloemenactie

Een 1ste bloemenactie startte na het volgen van een symposium van, voor en over MSA in 2018 in het UZ Antwerpen. Dit jaarlijks symposium gaat steeds door op of rond 3 oktober, op die dag is er de Wereld MSA dag.

Hadewyck kreeg de diagnose MSA in 2014 na meerdere maanden op de sukkel te zijn met de gezondheid. Na veel verloop van ziekenhuizen vonden we ons vertrouwen in het UZ Antwerpen, bij Professor Dr. Cras. Vele sprekers kwamen op de jaarlijkse symposiums aan bod, zo ook Professor Dr. Baekelandt. Ook was ieder jaar de peter van de MSA fundation aanwezig, zijnde Vlaams Minister President Jan Jambon.

Zo bleef een 2de bloemenactie in 2019 en een 3de bloemenactie ‘Hello Fred’ bloemenboxen in 2020 niet achterwege. Door corona en omdat de ziekte MSA steeds dominanter werd, kon in 2021 geen bloemenactie doorgaan.

Dit jaar, op zaterdag 1 oktober en op zondag 2 oktober 2022 volgt de 4de bloemenactie. Acht jaar lang streed Hadewyck tegen de ongeneeslijke ziekte MSA, nu wil Fred één van haar laatste wensen vervullen. Hadewyck heeft weet van deze actie onder het gezegde… Bloemen maken mensen blij en gelukkig, ook al is dit maar voor even… Met Hadewyck De Volder in gedachten… Geniet van de bloemen

In 2018 - Bloemen voor MSA op 3 oktober

In 2018 werd een 1ste actie uitgewerkt, 'Boeketten voor MSA en Hadewijck' met een eindbedrag van 9170 euro.

‘500 boeketten binden strijd aan tegen MSA’. … was de bedoeling van de actie, de respons was onverwacht groot. De voldoening was nog groter wetende dat er in 500 huiskamers een boeket staat met info over MSA, met een link naar de ziekte MSA.

In 2019 - Bloemen voor MSA op 3 oktober

In 2019, een 2e actie kon niet uitblijven. ‘Trendy boeketten voor MSA en voor Hadewijck’. Toen konden we een cheque van 10570 euro overhandigen.

In 2019 een verkoop van meer dan 600 boeketten, met vele dank voor de hulp van de kinderen, familie en vele vrienden van Hadewijck. Eigenlijk kijk ik enorm op naar mijn vrouw. Je moet eens alle dagen opstaan, de dag aanvatten en weten wat gisteren kon vandaag misschien voorbij is. We hebben een gebroken leven met gebroken dromen, maar toch proberen we te genieten waar nog kan.

In 2020 – ‘De Hello Fred’ bloemenbox voor MS

In 2020, een 3de bloemenactie, de Hello Fred bloemenbox. Door de verkoop van de Hello Fred bloemenboxen konden we een cheque van 16860 euro overhandigen.

In de doos zitten alle ingrediënten voor het zelf maken van een trendy bloomon boeket, dus de bloemen in een emmer, het zakje voeding voor de bloemen en het touwtje. Ook info over de actie, een blad met de nodige tips voor het maken van het boeket en een bedankingskaartje.Terug